Click here for menu

Fix Porsche 944 Injectors Not Working (Solved)

Home > Porsche 944 > Porsche 944 Injectors Not Working

Porsche 944 Injectors Not Working

I changed the one that is under the floor on the passanger side, which over one that is. __________________ www.Only944.com Porsche parts, only better, Only944 87 944 N/A 144,000 miles 85.5 The tach didn't work because I did plug in a wire by the DME. pulled rail and replaced that injector. Try here: http://www.clarks-garage.com/shop-manual/ign-02.htm Quote: When I changed the engine I didn't know what the sensors were. navigate here

O ohms is unrealistic, but should be close. 'Princess' of the Inland Empire, virgin '86, Lady in the City, Ho on the Hiway, Pace not Race! Ill let you know the results once it gets here. The injectors will not fire when the engine is cranking... It idles with no problems but as soon as I hit the gas it dies. here

No bounce = bad sensors. I just checked those two connectors and both show clean metal. RegularCars 189,516 views 7:42 Porsche 944 cranks but no start when the belt is on - Duration: 4:10. You can't do it with a volt meter.Sounds like the wiring at the injectors is bad.

Don't think I would be happy unless the actual pressure was known, we have a 2.5 bar regulator so any place you open the Fuel System should be fairly dramatic. Is this going to be a big problem. Reply #14 - Jul 26th, 2010 at 3:19pm Print Post Quote:what steve sent to you were  2  reference sensorsthese pieces http://www.944online.com/cgi-bin/ASI_Store.cgi?Product+skukey_1195571329+9441+En...and these go on the engine here http://www.944online.com/cgi-bin/forum/forum.cgi?board=944tech;action=display;nu...the  85/2  944 Are you getting a pulse on the tach as you crank?

Please Login or Register Board Index Help Login Register 944online Parts Site 944 Forum › 944 Forums › 944 Turbo › No injector pulse (Moderators: XxSteve944onlinexX, IAN So I don't want to stick to a bunch of much money and time into it until I know it's worth it - starter just needed some TLC and the fuel Posts: 1638Joined: Mar 11th, 2009 Re: common injector/ecu problems? http://www.clarks-garage.com/shop-manual/fuel-16.htm You can use less expensive BMW units, about half price and work fine.

IP Logged wrench1 Full Member Offline 83-944, 87-Turbo 944, 88-944 Celebration Edition Posts: 129Location: Fl.Joined: Feb 11th, 2012Gender: Re: common injector/ecu problems? I would check your grounds. Kiwi'79 928 Forum 14 08-25-2016 02:07 AM Hot start too hot safulop 928 Forum 4 08-18-2015 12:01 AM Another Cold Start Problem gizmoe107 924/931/944/951/968 Forum 13 06-08-2014 09:23 PM No start Started the car after installation, nr 1 cylinder was off line.

So what does that mean. find this Is there anyway to check the fuel pressure other than a gage at the end of the fuel rail? YaBB Forum Software © 2000-2016. Test posts are permitted.

I ordered a new sensor as this one is shot. check over here and the other Lead on the Battery Positive, [not using the Meter at all] then touching the other end of the Leads to Injector side pins, I don't believe it matters Plugs are still in good condition and spark nicely when out. Posts: 883 Garage GreenWater's Garage 2011 I don't think it is the DME because I have tried two and then same thing happens for both.

I would look first at the J boot right where it turns. Everything plastic on them is becoming more brittle every day. What is the AFM plug? his comment is here B.C., Canada IP Logged IAN - 944ONLINE Global Moderator Offline Posts: 9208Joined: Apr 26th, 2005Gender: Re: does a SPEED SENSOR just quit working?

the internet... Had the same problem with my 87 when I got her in 08. Completely dry.

Rickamurphy View Public Profile Find More Posts by Rickamurphy 06-20-2009, 06:03 PM #12 gcb951 User Thread Starter Join Date: Apr 2005 Location: NY Posts: 1,003 Update.

Reply #8 - Jul 25th, 2010 at 2:42pm Print Post tmfast wrote on Jul 25th, 2010 at 2:13pm:Car was running fine... the internet... I also pulled the connector off the DME and all the contacts in that look good too. Chances are, the sensors made contact on the flywheel teeth with the tab gone.

I found out that the injectors are not working. wonderful anonymity.. Nick &&Dayton, [email protected]&&&&87 951&&85 944/2 IP Logged IAN - 944ONLINE Global Moderator Offline Posts: 9208Joined: Apr 26th, 2005Gender: Re: does a SPEED SENSOR just quit working? http://brsgrp.com/porsche-944/porsche-944-gauges-not-working.html the car starts right away and keeps running great....

Or am I more confused than I was before? +1I'd also check the injectors to see if they are gummed up. Sounds like you need to look at sensors if you don't know their condition. __________________ Tom 1990 944S2 Cabriolet 2002 Chevy Silverado 2500HD 2003 Maroon Ford F350 dually 01-28-2007, 01:40 PM The time now is 01:39 PM. -- Pelican Parts - vBulletin 2 Style -- Pelican_Mobile Contact Us - Pelican Parts - Archive - Top Powered by vBulletin Version 3.8.7Copyright ©2000 Even a long list is better than nothing.

check all 4 connectors for 12VDC to ground (not checking both pins of the connector one to the other, but each pin to ground).IF you have 12VDC to the connector but I would also throw a can of Gas Dryer in the tank to rule out H2O in the Lines or the bottom of the Tank. I don't think the DME relay would allow it to run at all. So you think this sensor being busted would definitely keep the injectors from firing?

Thanks for your help Van. I am guessing that is due to the aluminum flywheel being so much lighter than stock. Forgot your Password? Reply #4 - Oct 19th, 2012 at 1:55pm Print Post I had similar issues with my injectors on my car that sat for many years.

Please Login or Register Board Index Help Login Register 944online Parts Site 944 Forum › 944 Forums › 944/1 › common injector/ecu problems? (Moderators: XxSteve944onlinexX, IAN - Harnesses DO go bad, but I believe Grounds go bad FAR more often. Reply #7 - Oct 22nd, 2012 at 1:34am Print Post Hi Wrench1,what the O-scope showed was 0V relative to ground on both pins with the ignition on, then during cranking Ian solved a similar problem for a guy a couple of weeks ago, doesn't make a lot of sense to me, but over the years Ian's seen it all, had the

I would love it was just the injectors actually, I'd rather swap these out than stand on my ear under that dash board trying to trouble shoot a faulty DME or I have done this before on the old engine when it ran and I got gas coming out. Tom Simpson&&VW/Porsche freak. Since you've been messing with the reference sensor I would check this first.IAN, I want to verify, I was always under the impression that when replacing the reference sensor you were

They cleaned and matched the one and she's been running great ever since. I know the gas is fine. The car wasn't idling and running very well because it just needed to be cleaned out, now it runs good. Find and fix any vacuum leaks and see if it startsGood luckNick Nick &&Dayton, [email protected]&&&&87 951&&85 944/2 IP Logged laptop_geek Experienced Member Offline 1983 N/A Guards Red 944